Baseball Essential’s 2017 Major League Baseball Season Trivia

Page 1 Answers:

  1. True-or-False: Texas Rangers third baseman Adrian Beltre notched his 3,000th hit in 2017. Answer: true.
  2. What team did Marlins outfielder Giancarlo Stanton get traded to this offseason? Answer: New York Yankees.
  3. Who led the American League in home runs in 2017? Answer: Aaron Judge.
  4. Which former AL Cy Young winner went to Houston at the waiver trade deadline in August? Answer: Justin Verlander.
  5. Which team had the best win-loss record in MLB in 2017? Answer: Los Angeles Dodgers.
  6. How many games did the 2017 World Series take to decide a champion? Answer: seven.
  7. Which legendary New York Yankees infielder had his number retired on May 14th, 2017? Answer: Derek Jeter.
  8. True-or-False: The Cleveland Indians set an AL-record by winning 19 straight games in mid-2017. Answer: false. The Tribe won 22 straight to set the AL record.
  9. Which pitcher won the National League Cy Young award for the second-consecutive year? Answer: Max Scherzer.
  10. Where was the 2017 MLB All-Star Game and Home Run Derby held? Answer: Marlins Park in Miami, Florida.

Leave a Reply