Baseball Essential’s 2017 Major League Baseball Season Trivia

Page 3 Answers:

  1. 2017 was the first season during which the Atlanta Braves played at SunTrust Park. At which ballpark did the Braves play before? Answer: Turner Field.
  2. Which two managers took home the AL and NL manager of the year awards? Answer: Torey Lovullo of the Diamondbacks and Paul Molitor of the Twins.
  3. Which potential Hall-of-Famer position player announced his retirement just weeks after capturing his first and only World Series title? Answer: Carlos Beltran.
  4. True-or-False: Byron Buxton started the 2017 AL Wild Card Game off with a bang by hitting a lead-off home run off Luis Severino. Answer: False. Brian Dozier hit the leadoff bomb for Minnesota, who eventually fell to New York.
  5. Which two clubs held a game at the minor league ballpark, BB&T Ballpark, at the scene of the Little League World Series? Answer: The Pittsburgh Pirates and St. Louis Cardinals.
  6. Which team gets the number-one pick in the 2018 MLB Draft thanks to having the worst record in baseball? Answer: Detroit Tigers.
  7. Name all six MLB division winners in 2017. Answer: Astros (AL West), Indians (AL Central), Red Sox (AL East), Dodgers (NL West), Cubs (NL Central), and Nationals (NL East).
  8. Falling to the obvious winners, Aaron Judge and Cody Bellinger, who were the four runners-up in 2017 rookie of the year voting? Answer: Andrew Benintendi and Trey Mancini in the AL, Josh Bell and Paul DeJong in the NL.
  9. True-or-False: Derek Jeter and a group of executives bought the Miami Marlins. Answer: True.
  10. Which two players became the 17th and 18th players in MLB history to hit four home runs in a single game? Answer: Scooter Gennett of the Reds and J.D. Martinez of the Diamondbacks.

Leave a Reply